fredag 19 december 2014

Experter på WordPress

Webbyrå WordPress - Vi kan WordPress

Vi kan allt som har med WordPress att göra. Behöver du hjälp med installering, att skapa teman, modifiera teman/plugin eller översätta teman/plugin/delar kan vi på Webbyrå WordPress hjälpa dig.

Vi på Webbyrå WordPress har en lång och gedigen erfarenhet av att arbeta med WordPress och att utveckla webbplatser med publiceringsverktyget WordPress. Vi har bland annat fått uppdraget att utveckla en lösning i WordPress åt Sony Music, ett av världens största skivbolag. Vi är mycket stolta och glada över förtroendet vi fick av Sony Music och vi älskar verkligen att utveckla webbplatser i WordPress.

Idag är WordPress ett av de ledande publiceringsverktygen. När WordPress grundades, 2003, var det främst utvecklat för bloggar men verktyget har blivit mycket populärt och har nu börjat användas i full skala. En av fördelarna med WordPress är att det kan laddas ner kostnadsfritt eftersom det är open source, eller öppen källkod på svenska. Systemet har en stor användarbas som hela tiden utvecklar nya intressanta och bra tillägg. Varje lösning kan därmed vara unik och anpassas till användarens egna behov.

WordPress är uppbyggt med programspråket PHP och PHP-språket styr WordPress-lösningen. Det är därmed enkelt att modifiera och anpassa filerna efter användarens egna behov.Webbyrå WordPress
 
Några av världens största och kända företag, använder WordPress, vilket är det system vi jobbar med främst. Med verktyget bygger vi en WordPress-lösning åt dig, använder sig av det mycket pålitliga systemet WordPress.

Kort och gott så kan vi allt som har med WordPress att göra. Behöver du hjälp att installera, modifiera befintligt tema/plugin i WordPress eller översätta tema eller plugin, eller båda delarna, kan vi på Webbyrå WordPress hjälpa dig. Vi erbjuder även en grundlig utbildning i administrationsgränssnitt och hur detta fungerar.

Med publiceringsverktyget WordPress kan ni själva uppdatera er webbplats, vilket håller webbplatsen levande. Ni kan till exempel uppdatera befintliga sidor och lägga till länkar, filer, bilder eller texter och ni kan skapa nya sidor, behörighetsnivåer eller användare. Om ni använder publiceringsverktyget WordPress skapas många möjligheter som kan anpassas efter just era behov.