fredag 19 december 2014

Hur väl fungerar din företagshemsida?

Hur väl fungerar din företagshemsida?
Fungerar din företagshemsida som den ska? En genomgång med vårt testprotokoll visar vad som fungerar bra och vad som kan förbättras med din billiga företagshemsida. Genomgången är billig, snabb och effektiv och kan även utvärderas från den mobila användarens perspektiv med fokus på smarta mobiler och läsplattor.

Billiga hemsidor!

Det är hård konkurrens på webben. För att vara framgångsrik och göra de bästa affärerna krävs det att en företagshemsida erbjuder den tänkta målgruppen rätt saker. För att kunna leverera till målgruppen ska mycket stämma. Det kan vi på hemsida företag hjälpa dig med. Billiga hemsidor alltså!


Hur upplever användaren din webbplats? hemsida företag  genomgång av företag hemsida och företag hemsida som nås mobilt visar vad som kan förbättras, var eventuella problem uppstår och vilka problem som är mest akuta. Genom att testa typografi och innehållsarkitektur ser vi hur effektiv webbplatsen är för användaren. Hittar sökmotorerna bland innehållet och går det snabbt att hitta rätt tjänst eller innehåll? Din företag har redan en mobil webbplats som nås av mobila enheter, men fungerar den som den ska? Är den mobila webbplatsen tydlig och snabbladdad? Kan användaren ”klicka” på ett telefonnummer och ringa direkt? Fungerar kartfunktionen så att adresser är kopplade till den inbyggda funktionen?


Företagshemsida

Vi går noggrant igenom hur er befintliga webbplats fungerar och möter marknadens ledande mobila enheter. Vi använder oss av en noga utvecklad och beprövad mall och går igenom viktiga punkter gällande användbarhet, anpassning och användarvänlighet och sammanställer ett dokument som är lättöverskådligt och där varje punkt betygsätts och/eller kommenteras. Sedan kan du gå vidare, med valfri webbyrå, och mobilanpassa din webbplats, eller skapa något nytt. Analysen visar hur du kan effektivisera webbplatsen även utan att bygga om allt.

Webbgruppen är specialister på att mobilanpassa och utvärdera våra kunders företag hemsida och vi kan snabbt skräddarsy en lösning.

För att beställa Webbprovningen eller Mobila Webbprovningen mejla till info@webbgruppen.se. Priset är 20 000 kronor plus moms.